Na de succesvolle lancering van de documentaire met uitverkochte zalen begin van het jaar 2023, is er vorig jaar in oktober 2023 een start gemaakt met een filmtour door de Achterhoek, langs filmhuizen en theaterzalen. De belangstelling voor de filmvoorstellingen is groot en tot nu toe waren alle zalen uitverkocht.

Ook in Winterswijk was de eerste vertoning 14 januari binnen de kortste keren uitverkocht. Reden voor Boogie Woogie om 22 November 2024 in te plannen voor een herhaling.

De documentaire wordt niet uitgebracht via digitale wegen. Er wordt gekozen voor ‘het samen beleven’. Vanuit een heerlijke stoel beleef je de film op een groot scherm. De Achterhoek komt letterlijk naar je toe. ” Het magistrale geluid van Boogie Woogie zorgt voor een extra dimensie. Kaartverkoop docuachterhoek@gmail.com Info www.bespiegelingenoverdeachterhoek.nl