WINTERSWIJK – Ze werden opgewacht door de muziekkorpsen van Cresendo en Concordia. Meer dan 2500 wandelaars en wandelaartjes behaalden vrijdagavond 3 juni de eindstreep na vier avonden afstanden van 5, 10 of 15 kilometers lang wandelen. Bij het woonzorgcentrum De Berkhof kwamen de groepen samen voor de laatste kilometers. Het werd een feestelijke eindmars.

Ze werden verwelkomd met applaus, muziek en snoep. Maar eigenlijk is het elke dag een feestje geweest. Want op woensdag waren het de vrolijke blazers van dweilorkest de Eierjongens die op de velden van FC Winterswijk een wandelfestivalletje van maakten. Het was de 71e editie. Volgens de organisatie was het aantal deelnemers iets minder dan vóór corona. Maar de wandelpret was er niet minder op.

 

Hieronder kunt u de beelden bekijken die we maakten.