Jochem Mullink is schaakkampioen van Winterswijk geworden. Na 28 rondes had hij de meeste punten verzameld. Hij verloor geen enkele partij en speelde zes keer remise. In de laatste rondes kwam Marcel Krosenbrink nog sterk opzetten, maar hij wist hem net niet meer te achterhalen. Thiemen Dekker, die lange tijd aan kop stond, werd derde.

In de B-groep ging Matthijs Hoens met de hoofdprijs aan de haal. Hij bleef Dick Boogaard en Alfred Schley voor. De C-groep werd een prooi voor broer Robin Hoens. Hij liet Luc van Harxen en Gerard Klein Langenhorst achter zich. De D-groep tenslotte, werd gewonnen door Marijn Visser, die dit seizoen ook al jeugdkampioen werd. Paul Dekker en Kay Ruesink finishten op plaats twee en drie.

De komende zes dinsdagen is het bij WSG weer tijd voor Zomerschaak. Iedereen kan hier aan mee doen. Vanaf 19.30 uur worden elke avond drie partijen gespeeld in het Zonnebrinkcentrum. Vooraf aanmelden is niet nodig.