De gemeenten Winterswijk en Oost Gelre zijn sinds 11 oktober (Coming Out Day) officieel Regenbooggemeente. Samen willen we zorgen voor meer zichtbaarheid en acceptatie van LHBTIQ+’ers in Oost-Achterhoek.

Paarse Vrijdag op Gerrit Komrij College

In beide gemeenten zijn er al veel initiatieven. Samen willen en kunnen we nog meer bereiken. We blijven werken aan nog meer zichtbaarheid en acceptatie. Dat doen we onder andere met een speciale rubriek elders in dit Achterhoek Nieuws. Deze keer staat het artikel in het teken van Paarse Vrijdag, 10 december. Michiel Wopereis schrijft hoe leerlingen en docenten van het Gerrit Komrij College Paarse Vrijdag vieren. En dat zij door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit tonen met lhbtiq+’ers.

 

Vragen of meer info? Stuur een mailtje naar iedereendoetmee@winterswijk.nl