In samenwerking met Jumbo Winterswijk, bieden wij 16 goed gevulde boodschappentassen aan. Wat u moet doen? 

Via deze link: aanmeldenboodschappenactie kunt u uw gegevens achterlaten (incl. tel.nr.) en de persoon aanmelden met hem/haar gegevens (incl. tel.nr.) wie een zeer goed gevulde boodschappentas verdient dit jaar. 

Vanaf vandaag t/m de deadline, 17 december 2021, 17.00 uur kunt u iemand aanmelden. (Graag een korte omschrijving toevoegen).

De winnaars worden op 1e en 2e Kerstdag bekend gemaakt tijdens het spelen van ons Kerstspel, dus luister dan naar uw lokale omroep, RTV Slingeland. Voor alle frequenties, check de website of social media. 

 

(medewerkers van RTV Slingeland zijn uitgesloten van deelname. Eenmalige deelname per persoon. De looptijd is weergegeven. Persoonsgegevens van opgave worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven).