gemeentewinterswijklogo

Bezoekers van het centrum in Winterswijk kunnen hun auto op verschillende parkeerplaatsen parkeren. Al deze parkeerplaatsen zijn gratis en op loopafstand van de winkelstraten. Voor de Willinkstraat geldt een parkeerverbod. Parkeren in deze straat leidt namelijk tot onveilige situaties. |Ondanks het verbod wordt er toch regelmatig aan de Willinkstraat geparkeerd. Daarom gaat de Gemeente de automobilisten wijzen op de alternatieve parkeermogelijkheden.

Flyer

In de eerste twee weken van december ontvangen foutparkeerders aan de Willinkstraat een flyer onder hun ruitenwisser. Met deze flyer wijzen ze automobilisten op het parkeerverbod en vraagt de Gemeente om in het vervolg op één van de daarvoor bestemde parkeerplaatsen te parkeren. Na deze twee weken wordt er actief gehandhaafd op het parkeren in de Willinkstraat.