gemeentewinterswijklogo

ZEGAchterhoek is onlangs gestart met een Opstartbonus voor jongeren die een financieel steuntje kunnen gebruiken richting werk of school. De ZEG Achterhoek Opstartbonus kan op veel verschillende gebieden (extra) hulp bieden voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, ook bij onze gemeente. De Opstartbonus kan worden ingezet op het gebied van werk, opleiding en persoonlijk perspectief.

 

Meer dan een opstartbonus

De ZEG Achterhoek opstartbonus is geschikt voor diverse situaties en middelen. Het gaat om een klein duwtje in de goede richting, dat voor een jongere een groot verschil kan maken. De aanvragen kunnen enorm van elkaar verschillen. Denk hier bijvoorbeeld aan werkkleding, studiemateriaal, reiskosten, kinderopvang, workshop en zelfs een proefplaatsing.

Alle aanvragen voor de Opstartbonus worden persoonlijk bekeken en beoordeeld door onze jongerenconsulenten. Mochten er nog vragen zijn of ken je een jongere die de opstartbonus wel kan gebruiken, neem dan gerust contact op met Askin Ozay 06 – 187 069 88 of Wendela Leenheer 06 – 195 634 06. Meer informatie kan je vinden op de website. ZEG Opstartbonus | ZEG (zegachterhoek.nl)