Op woensdag 6 oktober stond een thuis competitiewedstrijd op het programma voor WDV 2, waardoor de clubavond zou komen te vervallen. Door een onverwachte afzegging van de tegenstander ging de clubavond op het laaste moment alsnog door en werden er nog 4 partijen gespeeld.

 

De partij tussen Thomas Esselink en Joop Messersmid ging aardig gelijk op, maar tegen het einde had Thomas iets gemakkelijker spel. In tijdnood overzag Joop een leuke combinatie over het hoofd, waarna de partij gespeeld was 2-0.

In de partij tussen Augustin Saouadogo en Frank ten Hagen waren er weinig kansen aan beide kanten en leek op remise af te stevenen. Een foutieve zet leverde Frank echter een doorbraak naar dam op, waardoor die er alsnog met de volle buit naar huis ging 0-2.

Wim Sonderen ging de opening te aanvallend in tegen Erik ten Hagen en verloor één schijf. Hierna bood Wim nog goed tegenstand, maar wist Erik het met nauwkeurig spel in winst om te zetten 0-2.

Jan Elgershuizen werd door Kees Spruijt naar voren gedwongen en moest (tijdelijk?) schijfverlies toelaten. Met zwart veel aan de zijkanten leek er nog wel kansen voor een punt in te zitten voor Jan, maar Kees speelde het foutloos uit naar winst 0-2.

 

De volledige tussenstand is te zien op www.damclubwinterswijk.nl.