Gelders Debat op 18 maart
Op 18 maart 2019 organiseert Omroep Gelderland het Gelders Debat waarbij alle 15 lijsttrekkers van de provinciale staten partijen zijn uitgenodigd. Aan de hand van vier thema’s gaan de lijsttrekkers met elkaar in discussie.

Het debat wordt tussen 20:00 en 21:00 uur live uitgezonden bij Omroep Gelderland. Presentatie ligt in handen van  Erik van der Pol en Annemieke Schakelaar (foto).

Uitslagenavond 20 maart
Wil je weten wie de grote winnaar is tijdens de Provinciale Staten Verkiezing of misschien wel de grote verliezer?  Het antwoord op deze vraag geven is te zien bij Omroep Gelderland op 20 maart. Tijdens de live tv uitzending brengt Omroep Gelderland de uitslagen per gemeente rechtstreeks vanuit het Huis der Provincie. De uitzending begint om 21:00 uur en duurt tot midden in de nacht.

Presentatie ligt in handen van Erik van der Pol en Annemieke Schakelaar en Irene ten Voorde brengt de uitslagen.   Alle Gelderse partijen zullen aanwezig zijn, we praten met analisten, Willem Blanken van het Kieskompas en de kersverse Commissaris van de Koning, John Berends, zal ook aanschuiven.

Iedereen is overigens welkom om de live-uitzending bij te wonen in het Huis der Provincie. Hier komt ook de landelijke uitslagenavond van de NOS vandaan.  Aanmelden is niet nodig. Bij de entree passeert u detectiepoorten en moet u een identiteitsbewijs kunnen tonen. Inloop: vanaf 19:30 uur.

 

Er is ook een YouTube-link, waarmee de uitzendingen kunnen worden gestreamd:

https://www.youtube.com/channel/UCagt7JeflSg-oP-7y9ayjYQ