In het paasweekend zorgt de organisatie van VuurFestival in 2019 voor de tiende keer voor een bruisend weekend. Dit jaar voor het eerst 3 dagen feest om het 10 jarig jubileum uitbundig te vieren. Tijdens dit weekend wordt groot uitgepakt om voor iedereen een mooi weekend neer te zetten met veel bekende artiesten!
De voorbereidingen van het paasweekend zijn al maanden in voorbereiding. Stichting VuurFestival gaat in 2019 groot uitpakken en daarmee een sprong maken in opzet en organisatie. Zo heeft het evenement een compleet nieuwe artwork en nieuw logo gekregen en zal het terrein er aankomend jaar nog mooier uit gaan zien. Lilian Schurink zegt: ‘’Doordat we nu 3 dagen feest hebben kunnen we voor meerdere doelgroepen een aantrekkelijk programma aanbieden met artiesten die zij leuk vinden’’.

NIEUW: Vrijdagavond

De vrijdagavond is er dit jaar bijgekomen waarbij het programma vooral op de jongere doelgroep gericht zal zijn. Deze avond komt Q-Music de meest foute hits draaien en zal JeBroer zorgen voor een flinke set. Naast deze twee acts zal Martijn Koedam het publiek warm draaien en Pim Pam Pompen zorgt voor een knallende afsluiting.

Zaterdagavond

De zaterdagvond is dit jaar bedoeld voor de iets ouderen, maar uiteraard zijn hier jongeren ook van harte welkom. Hier draait DJ Bacchie het publiek warm zodat headliner Rowwen Hèze er een groot feest van kan maken. ‘Het was lastig een goeie headliner te vinden omdat we met ons evenement in het theaterseizoen vallen’’ Aldus Remco Elferink. “Zo zijn we ook met Blof, di-rect en nog vele andere bands bezig geweest. Des de meer zijn we trots dat we toch deze topband naar Winterswijk hebben weten te halen!” Gerard Ekdom sluit deze avond af met hits van vroeger en nu.

1e Paasdag

Evenals voorgaande jaren zal de zondag voor de hele familie blijven. Om 21.00 uur wordt het mega Paasvuur aangestoken. Dit jaar met een indrukwekkende jubileumshow. Daarnaast is er ook heel veel keuze in muziek. Zo zijn er maar liefst vijf podia met een uitgebreid muziekprogramma. In de Tribute tent zullen Queen (IT), Green Day (BE) en Red Hot Chili Peppers ………….

De Beachparty XXL staat garant voor feest met DJ Jean, Bas Vol Gas, Pim Pam Pompen, PartyPoppers, Thom & Jerry en nog veel meer spektakel met héél véél confetti. In het piratencafé is er non-stop piratenmuziek. In de dance area gaan de PartyPoppers en WeDamnz de meest vette dancehits ten gehore brengen. Op het akoestische podium zijn er verschillende akoestische live sessies. ‘Hier gaat het door tot de late uurtjes’ aldus Noreen Zieverink. ‘’Dit is altijd een gezellige en knusse setting om zo’n avond af te sluiten.’’

De kaartverkoop start op 24 november om 18.00 uur. We bieden dit jaar ook 3-dagen kaarten aan, voor de vroege vogels zal dit eerst voor een gereduceerd tarief zijn. Daarnaast zijn er nog andere leuke acties voor vroege kopers. De organisatie verwacht dat de kaartverkoop direct al hard van start zal gaan, dus raadt aan om vroegtijdig tickets te bestellen.

Meer over ons 10 jarig jubileum en de kaartverkoop vind je op onze website www.vuurfestival.nl of onze Facebookpagina.