Op 6 november meldde wijkagent Willem Saris op Twitter dat de verdachte van de overval die op 11 april bij het Kruidvat in de Wooldstraat werd gepleegd ’s morgens vroeg is aangehouden. Het gaat om een  17-jarige jongen uit Winterswijk.

Hij bedreigde daarbij personeel met een mes. De vluchtroute van de blanke jongeman van 18 tot 25 jaar met een smal postuur kon voor een deel gereconstrueerd worden, maar ergens nabij de Notenboomstraat leek de man in de lucht te zijn verdwenen.

Daarom heeft de politie onlangs via verschillende kanalen het publiek gevraagd of ze deze man ergens op 11 april hebben gesignaleerd. Dat gebeurde bij Omroep Gelderland en bij Opsporing verzocht. Ook was Willem Saris te gast in Pluk de dag van RTV Slingeland op zaterdag 27 oktober om aandacht voor deze zaak te vragen. Hierna kwamen er een aantal tips binnen bij de politie. Blijkbaar kon daardoor een verdachte worden aangehouden. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.