Nieuwe bedrijfskleding voor de teams receptie, burgerzaken en facilitair van de gemeente Winterswijk. Met een presentatie door de teams is de nieuwe look in de hal van het gemeentekantoor gepresenteerd op donderdag 6 september.

Winterswijks ontwerp
De Winterswijkse modeontwerper Ester Konings Peters van S-ter fashion en design tekent voor het ontwerp van de dameskleding.De mannelijke collega’s zijn in een nieuw pak gestoken door Van Ommen MannenMode uit Winterswijk. Hun kleding is eigentijds en smaakvol. En sluit prima aan bij de ontwerpen voor de dames.

Winterswijkse look

De kledinglijn heeft als hoofdkleur blauw. Het ontwerp voor de jurken en shirts is echt uniek en speciaal voor de gemeente Winterswijk ontworpen. Items als de hazewindhond, Jacobskerk, beschermd dorpsgezicht en Mondriaan geven de collectie een echte Winterswijkse look.

Presentatie
De nieuwe look van de teams receptie, burgerzaken en facilitair is donderdag 6 september gepresenteerd aan medewerkers en bestuur. Speciaal voor deze gelegenheid hebben de medewerkers voor het kapsel en visagie AMI Kappers en de DA + Mooi ’t Centrum bezocht.“Deze teams vormen het visitekaartje van onze gemeente. En daar hoort passende kleding met een juiste uitstraling bij. Dit ontwerp met herkenbare elementen uit Winterswijk zorgt voor een perfecte uitstraling”, legt burgemeester Bengevoord uit. “Ik ben er trots op dat we dit samen met Winterswijkse ondernemers hebben kunnen doen”.