Het warme weer heeft veel schade aangebracht in vele tuinen! Beplanting en gazons zijn bruin of vertonen al herfstverschijnselen. Door een lang en koud voorjaar hebben we onze Open Tuindagen verzet naar zaterdag 22 en zondag 23 September.

Veel begrip voor het verschuiven van de Open Tuindagen was er afgelopen voorjaar. Met een gevoelstemperatuur van -12 graden was dit een goed besluit. Nu gaan we echter voor een mooi najaar! Rond de 20 hobbyisten komen hun gemaakte producten laten zien en verkopen. Ten Dolle Tuinmachines laat de nieuwste snufjes op tuinmachine gebied zien en legt ze graag aan u uit. Wist u dat u voor het slijpen van uw messen van uw grasmaaier, zodat u aankomend voorjaar weer goed van start kunt, ook bij Ten Dolle kunt laten uitvoeren? BPG Overkamp heeft naast vele soorten bestratingsmaterialen ook diverse overkappingen etc. in hun assortiment. De nieuwste onderhoudsarme tegels zoals bijvoorbeeld de GeoCeramica met prachtige motieven kunt u bekijken, voelen en informatie van krijgen. Ook voor het gratis testen van uw tuingrond of vijverwater bent u van harte welkom. Neem een jampotje tuingrond of vijverwater mee en het word getest terwijl u wacht! Ook zullen de hoveniers van Wenninkhof klaar staan om u advies te geven wat te doen met uw tuin na deze droogte of voor al uw andere tuinvragen!

U leest het al… Wij willen u graag Tuingelukkig zien en zien u graag op zaterdag 22 september (van 10.00 tot 16.00 uur) of zondag 23 september (van 11.00 tot 16.00 uur) aan de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk Meddo (locatie Groencentrum Wenninkhof). De toegang is gratis!