fc winterswijk longa archieffoto

fc winterswijk longa archieffoto
Foto: Marco ter Haar, Achterhoek Nieuws. Gemaakt tijdens FC Winterswijk – Longa’30.

De derby in de eerste klasse tussen Longa’30 (Lichtenvoorde) en FC Winterswijk is live te horen op RTV Slingeland. In een speciale sportuitzending zal er vanaf 18.00 uur live verslag worden gedaan van de wedstrijd door Kevin ten Dolle en Ties Ruesink.

Longa’30 is momenteel de koploper met 34 punten uit 15 wedstrijden. Voor de Winterswijkers zal het op papier geen makeklijke wedstrijd worden op sportpark de Treffer in Lichtenvoorde. 24 februari won FC Winterswijk wel met 2-1 van RKZVC, de nummer twee uit de competitie. De Zieuwentenaren hebben 4 punten achterstand op de Lichtevoordenaren. FC Winterswijk staat op een negende plek met 16 punten uit 15 wedstrijden.

Longa’30 verloor op 25 februari van de hekkensluiter Schalkhaar met 1-2. Longa’30 zal er alles aan doen om koploper te blijven met een hijgend RKZVC in de nek. Voor FC Winterswijk is het zaak om te winnen en uit de onderste regionen weg te blijven.

Gaat FC Winterswijk weer stunten net zoals tegen RKZVC? Stem zaterdagavond om 18.00 uur af op RTV Slingeland en mis niets van de wedstrijd!