De jaarlijkse buutavond van Carnavalsvereniging de Knorrepotten staat weer voor de deur. De jaarlijkse buutavond wordt gehouden in zaal de Eendracht en wel op zaterdag 4 november aanvang 20.11 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur met medewerking van DJ Luucky Luck en DJ Rick. De aanvang van het officiële gedeelte van de buutavond is 20.11 uur. Tijdens deze gezellige avond treden er diverse Buutreedners voor jullie op.

 

De Buutreedners die deze avond voor jullie op gaan treden zijn:

Onze eigen uit Meddo afkomstige Han van de Kapper, Koop Drost, Jorlan Manders, en Mino van Nassau (finalist van de Laugh Factory).

Ook is er een optreden van onze eigen dansmarietjes deze meiden staan onder leiding van Lotte Aartsen en Jill Goossens.

Natuurlijk wordt deze avond ook de nieuwe Prins/Prinses en adjudant bekent gemaakt. Maar wie o wie wordt er dit jaar ons Prinsenpaar????. De slogan van het nieuwe prinsenpaar is: Wie A zegt moet ook B zeggen!!!!

 

De avond wordt afgesloten met medewerking van DJ Luucky Luck en DJ Rick Krabben.

De kaarten zijn in de voorverkoop voor €8,00 te koop bij Putsbazar en Dagwinkel Lanting. Aan de kassa kost een kaartje €10,00.

 

Komt allen op zaterdag 4 november naar onze buutavond bij zaal de Eendracht.

 

Zet ook vast de volgende data in uw agenda, het carnavalsweekend is vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018 bij zalencentrum Spiekerman.