WSG heeft voor de derde achtereenvolgende keer het Berkelstedentoernooi geworden. Dit is een schaakevenement voor gemeenten die in het stroomgebied van de Berkel liggen. De 35e editie vond plaats in Zutphen. Voor het eerst wisten beide WSG-teams de bovenste plaatsen voor zich op te eisen. WSG 1 werd eerste, WSG 2 tweede. Billerbeck maakte het podium compleet. Daarna volgende Stadtlohn, Zutphen 1, Gescher, Lochem, Coesfeld en Zutphen 2. Bij WSG scoorden Arjan van Lith, Henrik Lösing, Han Schuurmans en Job Geerdes de bijna perfecte score van 5½ uit 6.

Uitslagen competitie:   Mullink-Kolakovic 1-0, W.Schmeing-Krosenbrink ½-½, Schuurmans-Van de Laar ½-½, Harbers-Te Sligte 0-1, Lehr-Te Brinke 1-0, Klein Langenhorst-Labee ½-½, M.Schmeing-Wolters 1-0, Ev.Maris-Klein Poelhuis 1-0, Er.Maris-Höing 0-1, L.Maris-Eckhardt 1-0, Musholt-Roodzant 1-0, Poole-Burgers 0-1, Nabizadeh-Freriks ½-½, R.Voogd-Haghayeghy 0-1, Ruesink-D.Voogd 0-1.

Jeugd: Bram Wilterdink-Lani Oyewole 1-0, Wietse Stoverinck-Sylvan Vrieze 1-0, Jorik Maksuti-Mick Broshuis 0-1, Loraine Verschuren-Azema-Fenna Menkhorst 0-1.