Drie edities, drie toplocaties en veel topartiesten. De organisatoren van We Love the 90’s zijn er in ieder geval klaar voor. Met artiesten als DJ Paul Elstak, Mental Theo, de Vengaboys en 2 Brothers on the 4th Floor staat er in November heel wat te gebeuren in het oosten van het land.

 

Jeugdsentiment gaat niet ontbreken tijdens We Love the 90’s op 4, 11 en 18 november 2017 in respectievelijk Winterswijk, Haaksbergen en Lichtenvoorde. Vorig jaar was het evenement in de Hamalandhal in Lichtenvoorde volledig uitverkocht en de eerste editie in Winterswijk in Sportcentrum de Tuunte was ook een groot succes, waar het publiek na het hakken en losgaan op de hits van uit jaren negentig tevreden huiswaarts keerde. In Haaksbergen maakt het evenement zijn debuut bij Sportcentrum Kei-Fit.

 

4 november in Winterswijk

Met DJ Paul Elstak en de Vengaboys heeft de organisatie twee grote namen weten te strikken voor de eerste zaterdagavond van We Love the 90’s. De Vengaboys maakten in 2010 een comeback en krijgen sindsdien weer vele zalen aan het dansen met nummers als We’re Going to Ibiza! en Parada de tettas. Ook DJ Paul Elstak is aanwezig in Winterswijk. De dj maakte naam en faam met klassiekers als Rainbow in the Sky en Luv You More. Met zijn typische happy-hardcore gaat hij ook in Winterswijk de zaal flink laten hakken en stampen.

 

18 november in Lichtenvoorde

Het podium in de Hamaland in Lichtenvoorde wordt ook bezet door DJ Paul Elstak. Maar voor hij zijn intrede maakt met knallende hits is de eer aan zangeressen van 2 Unlimited, Tspoon en 2 Brothers on the 4th Floor. Onder de naam Divas of Dance zetten deze dames de zaal op de kop met meezingers als No Limits en Seks On The Beach, waarmee het echte negentiger jaren gevoel weer naar boven komt. Ook de dj-act It All Started In The Nineties is erbij in Lichtenvoorde met wederom dansvloerklassieker!

 

Bij de editie van Haaksbergen, op zaterdag 11 november, maken Mental Theo, de Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor de line-up compleet. Nieuw tijdens alle edities van We Love the 90’s is de act Discostemmen.nl, waarbij het publiek bepaalt welke klassieke 90’s-hit er gedraaid worden.

 

Tickets verkrijgbaar

De tickets voor We Love the 90’s vliegen inmiddels de deur uit. Online via www.welovethenineties.nl kunnen ze aangeschaft worden. Het is ook mogelijk om alvast consumptiemunten te bestellen tegen een goedkoper tarief.