Wie zijn loopconditie eens wil testen, kan dat donderdag 12 oktober doen op de atletiekbaan van Archeus. Die avond houdt de atletiekvereniging namelijk een open Coopertest, waaraan iedereen gratis kan meedoen. Bij een Coopertest proberen de deelnemers in 12 minuten een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Het aantal meters bepaalt dan hoe het gesteld is met je conditie, afhankelijk van leeftijd en geslacht.

 

De jeugd begint om 19.00 uur, beginners mogen om 19.30 uur aan de bak en voor de meer geoefende lopers luidt het startschot om 20.00 uur. In het clubgebouw is gelegenheid tot omkleden en douchen. De 400 meter kunststofbaan van Archeus ligt aan de Vredenseweg 134b, Winterswijk, het voormalige SKVW-terrein. Deelname is gratis, aanmelden kan op de avond zelf.

Ook is het nog mogelijk om deel te nemen aan de Countryrun op zondag 15 oktober, een trainingsloop van 5 of 10 kilometer over natuurlijk terrein. Aanmelden en meer info: www.av-archeus.nl.