Winterswijk – De politie heeft bij een zalencomplex aan de Groenloseweg in Winterswijk, drie mannen aangehouden in de leeftijd van 17 tot 22 jaar. Zij worden verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Een getuige had gezien dat twee jongemannen een pistool aan elkaar overdroegen. Dit werd gemeld bij de politie. Er was een goed signalement van het tweetal. Ook was er inmiddels informatie binnengekomen dat er knallen waren gehoord.

 

Diverse eenheden gingen naar de opgegeven locatie. Ook werd een speurhond ingezet. In de direct omgeving werden enkele hulzen gevonden en een gasalarmpistool. Voor alle zekerheid werden  gasten die vertrokken door agenten gefouilleerd. In twee van de auto’s van de verdachten werd nog een taser, een valmes en een stiletto aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.