Vanaf deze week heeft het Vrijwilligerspunt een eigen locatie. Het Vrijwilligerspunt is te vinden aan de Torenstraat nr 2 (in het kantoor naast de doopsgezinde kerk).

Er zijn veel mogelijkheden waarbij het Vrijwilligerspunt graag meedenkt en bemiddelt. Vrijwilligerswerk is er voor iedereen: jong en oud, mensen die weinig of veel tijd hebben, mensen met en zonder beperking en nieuwkomers. Vrijwilligerswerk kan bovendien een opstap naar een betaalde baan zijn. Het levert in ieder geval leuke contacten op, de vrijwilliger leert er veel van en kan iets voor een ander doen. Ook ontdekt menigeen nieuwe talenten bij zichzelf. Het vrijwilligerspunt zoekt voor de vrijwilliger het passende werk, voor de organisaties zoekt het vrijwilligerspunt de juiste vrijwilliger. Zo wordt voor een ieder vrijwilligerswerk nog leuker. Van maandag tm donderdag heeft is van 10 tot 12 uur zijn er inloopspreekuren op de volgende locaties: Maandag : Torenstraat 2 Dinsdag : Balinkesstraat 4 bij de Post. Woensdag : Burg Bosmastraat 7 bij het Loopbaanplein Oost Achterhoek Donderdag :Torenstraat 2 Iedereen met vragen, wensen of ideeën voor vrijwilligerswerk is van harte welkom! Het vrijwilligerspunt is op de volgende manieren te bereiken: Ria Bussink : 0623 792529 of 0543 543 960 Harrie Garritsen : 0653 209718 E-mail : info@vpwinterswijk.nl Inschrijven voor vrijwilligerswerk :www.vrijwilligerswerkwinterswijk.nl Facebook: Vrijwilligerspunt Winterswijk