Al drieënveertig jaar organiseert badmintonclub ’t Pluumke ’67 in het voorjaar het Recreatief Badmintontoernooi. En ook in 2017 was de Sport- en turnhal Winterswijk twee avonden het decor van dit gezellige en sportieve badmintontoernooi. Maandag 20 en woensdag 22 maart werd er in zes categorieën gestreden om de prijzen.

Voor veel teams is het Recreatief Badmintontoernooi een terugkerend evenement op de sportieve agenda. Met meer dan honderd gespeelde wedstrijden was de Sport- en turnhal Winterswijk twee avonden goed gevuld. Veel collega’s, vrienden en families doen al vele edities mee. En de onderlinge krachtmetingen leidden ook dit jaar tot spannende wedstrijden. Maar deze editie mocht de organisatie ook veel nieuwe gezichten verwelkomen. Hierdoor blijft het toernooi in beweging waardoor na drieënveertig jaar het Recreatief Badmintontoernooi nog altijd een sportief evenement is dat ertoe doet. Het toernooi leende zich perfect om de onderlinge kwaliteiten op de proef te stellen. In de verschillende poules lag het niveau van de koppels erg dicht bij elkaar. Hierdoor werden er veel boeiende wedstrijden gespeeld. Gelet op de spannende uitslagen concludeert de organisatie dat een ieder hard moest werken om in aanmerking te komen voor de winst. Zonder de inzet van de vele vrijwilligers is de organisatie van een dergelijk toernooi niet mogelijk. De organisatie van het Recreatief Badmintontoernooi is dan ook blij dat tientallen leden van BC ’t Pluumke ’67 zich belangeloos inzetten om het toernooi tot een succes te maken. De organisatie kan dan ook terugkijken op een geslaagd toernooi.