Actief of minder actief, sporter of geen sporter, u moet het zeker eens proberen! Zaterdag 22 april a.s organiseert STOA Winterswijk (Stichting Ouderen Actief) voor de 16 de keer een Triatlon Anders voor senioren (boven de 55 jaar) van Winterswijk e.o. De onderdelen zijn net als bij de gewone triatlon: zwemmen, fietsen en lopen. Alleen de volgorde en de afstanden zijn anders. Ca. 5 km lopen (wandelen) , ca. 10 km fietsen en 20 minuten bewegen in het water op muziek, onder deskundige leiding. Dit uiteraard in uw eigen tempo. Meedoen is belangrijker dan de prestatie.

Na het wandelen krijgt u een kopje koffie/thee en na het zwemmen krijgt u koffie/thee met broodjes. Ook ontvangt u aan het eind een deelnamecertificaat. Startplaats Zwembad Jaspers. Starttijd 10.45uur, Kosten voor deelname zijn 7,00 euro (incl. versnaperingen en entree zwembad). Inlichtingen en opgave voor 14 april a.s. bij Teun Jansen – tel. 516274 of Jolanda Beijers tel. 517887 Opgave kan ook via de mail: stoawinterswijk@gmail.com Kijk ook op website: www.stoawinterswijk.nl