vvvosseveldlogo

vvvosseveldlogoWINTERSWIJK – Voetbalvereniging Vosseveld wil het unieke karakter van de club – als enige kleinschalige voetbalvereniging in het dorp, met veel activiteiten – duidelijk gaan uitdragen. Dat staat in de Visie 2030 van de club. VV Vosseveld wil zich duidelijker profileren als vereniging waarin ieder lid, ongeacht niveau, evenveel aandacht krijgt. Op de brainstormsessie die woensdagavond met een aantal betrokkenen gehouden werd, is besloten de komende maanden meer leden/doelgroepen te gaan betrekken in gesprekken over de toekomstplannen. Vosseveld bestaat volgend jaar 75 jaar. Volgens het bestuur heerst er een groot positivisme bij de club, die weer in ledenaantal groeit.
Vosseveld hoopt deze maand ook de aanschaf van het hoofdveld afgerond te hebben, waardoor het gehele complex in eigen handen is.