Kippenvel2016 1

Kippenvel2016 1WINTERSWIJK – Vorig jaar debuteerde Kippenvel met Suzan & Freek en Michael Prins. De organisatie van het singer-songwriter concert doet er op vrijdag 21 april nog een schepje bovenop en haalt naast ‘residents’ Suzan & Freek ook Niels Geusebroek naar de Jacobskerk in Winterswijk.

Niels Geusebroek
Na jaren als leadzanger van de band Silkstone begon in 2012 het solosucces van Niels Geusebroek met de single Old & Wise. Na de daaropvolgende megahit Year of Summer volgde al snel Take your time girl. Deze bij Ruud de Wild opgenomen ballad behaalde Platina en stond zelfs twee weken op nummer 1. Tijdens Kippenvel speelt Niels zijn meest bekende nummers, aangevuld met werk van zijn nieuwe album Wildfire.
Suzan & Freek
Vorig jaar veroverden ze de harten van de bezoekers en maakten van het laatste uur een meezing-feest voor jong en oud. Dit jaar timmerde het Zieuwentse duo opnieuw flink aan de weg. Ze speelden in het voorprogramma van Milow, organiseerden een eigen show in de Melkweg in Amsterdam en speelden zich op Facebook in de kijker van o.a. wereldband The Chainsmokers. Op 21 april sluiten ze opnieuw het singer-songwriter concert af met bekende meezingers in een Suzan & Freek jasje.
Unieke locatie
Ook dit jaar vindt Kippenvel plaats in de magische Jacobskerk, midden op de Markt van Winterswijk. Deze unieke, intieme setting bezorgt je gegarandeerd Kippenvel.

 ickets vanaf 1 maart
Tickets à €29.50 zijn op woensdag 1 maart vanaf 20.00 uur te koop via www.rasoptimisten.nl

 Kippenvel vindt op 21 april plaats de Jacobskerk in Winterswijk.