szmkdirectie

szmkdirectieGROENLO/WINTERSWIJK – Per 1 februari is Ad Smeets tot en met 31 december 2017 benoemd als tweede bestuurder van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé. Ad Smeets (links op de foto) treedt toe tot de raad van bestuur naast Marcel Duvigneau (rechts). De benoeming door de raad van toezicht volgt na positief advies van de centrale cliëntenraad en de ondernemingsraad. Duvigneau leidde de zorgcombinatie een tijd alleen na het plotselinge en snelle vertrek van Thérèse van den Hurk, die in september vorig jaar al een jaar na haar benoeming als directievoorzitter opstapte.
Ad Smeets is bekend met de organisatie. Hij is begonnen als directiesecretaris en daarna als interim-directeur bij De Hoge Weide in Lochem aan de slag gegaan. Hij is geruime tijd als sectorhoofd lid geweest van het managementteam. Ook was hij lange tijd werkzaam als sectorhoofd bij Pronsweide in Winterswijk en de groepswoningen in Meddo.