WINTERSWIJK – HSF Logistics in Winterswijk en Nijmegen gaat fuseren met N&K Spedition uit Esbjerg (Denemarken). Door de fusie ontstaat een Europese dienstverlener op het gebied van koel- en vriestransporten, emballage-diensten, opslag, logistiek, intermodaal vervoer en luchtvracht. De twee bedrijven werken al sinds 2007 samen.

hsf-nk-spedition

Vlnr: Frank Kremer, Per Cristian Jensen Bonnichsen, Simon Frederiks, Martin Gade Gregersen, Dennis Nijmeijer.

De fuserende bedrijven hebben  vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland, Polen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Litouwen, Spanje en Marokko met ca. 1.500 medewerkers, 1.000 trekkende eenheden en 1.500 trailers. Europees gezien kunnen alle EU-landen van Noord naar Zuid en van Oost naar West door de elkaar aanvullende netwerken van beide bedrijven bediend worden. Door de toenemende export van Europese levensmiddelenproducenten is het aanbieden van een Europees netwerk met verschillende vervoersmogelijkheden volgens HSF een verdere stap om steeds beter in te spelen op de wensen van de klanten.