rtvslingeland

Publiek is welkom in de studio aan de Misterweg

rtvslingelandWINTERSWIJK – Het jaarlijkse terugblikprogramma van RTV Slingeland wordt zowel op radio als op televisie rechtstreeks uitgezonden. Dat gebeurt op zaterdag 31 december, oudejaarsdag, tussen 10.00 en 12.00 uur. In het eerste uur zijn burgemeester Thijs van Beem, kok Nel Schellekens van de Gulle Waard en VVD-raadslid Tom van Beek te gast. In het tweede uur zijn de gasten Mirjam Schwartz, Hans van Lith en Tweede Kamerlid Johan Houwers.
Met de genodigden wordt teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgeblikt op 2017.  Voor burgemeester Van Beem, kok Nel Schellekens en kamerlid Johan Houwers was 2016 het jaar van het besluit te stoppen met hun huidige werkzaamheden. Met Tom van Beek wordt gesproken over het functioneren van de gemeenteraad, met Hans van Lith over het initiatief voor het museum in de Meddosestraat en met Mirjam Schwartz zal het gesprek gaan over het toenemend aantal culturele en spirituele activiteiten in de synagoge.
De studio van RTV Slingeland heeft een beperkt aantal plaatsen voor publiek bij deze rechtstreekse uitzending. Wie deze bij wil wonen is welkom, maar moet dan voor 10 uur aanwezig zijn.

Nadere informatie: Jan Rietman, TV Slingeland, 06 – 53641750