sww

swwWINTERSWIJK – Na een aantal pittige jaren is kinderopvangorganisatie SWW weer gezond. Dat staat vermeld in een vacature voor een nieuwe directeur/bestuurder voor SWW. Die moet de opvolger worden voor Eric Wichgers, wiens klus erop zit en die weer volledig gaat werken bij Figulus in Aalten. De baan voor de nieuwe directeur van SWW is een parttime functie.
SWW bestaat uit SWW Kinderopvang (kinderopvang 0-13 jaar en gastouderbureau) en SWW Welzijn (peuteropvang) en moest afgelopen jaren een reorganisatie doorvoeren in verband met tegenvallende resultaten. Kinderopvang is momenteel de belangrijkste dienst van de organisatie. Ruim 700 gezinnen met kinderen van 0-13 jaar maken gebruik van allerlei vormen van kinderopvang. Bij SWW werken ruim 80 mensen. SWW Kinderopvang kent babyopvang, verticale groepen, peuteropvang op zes locaties in Winterswijk, gastouderopvang en diverse BSO’s, waaronder Sport en Spel BSO Kicken SWW wil de sollicitatieprocedure voor een nieuwe directeur voor 1 februari afronden.