Uitreiking cheque dream 4 kids

Uitreiking cheque dream 4 kidsWINTERSWIJK – Gemeentesecretaris Alwin Oortgiesen heeft vandaag een cheque van € 813,20 overhandigd aan de stichting Dream4Kids. Dit bedrag is het resultaat van een inzamelingsactie onder medewerkers van de gemeente tijdens de kerstbijeenkomst in december. Elk jaar kunnen medewerkers de waarde van hun kerstpakket geheel of gedeeltelijk schenken aan een Winterswijks goed doel. Dit jaar is gekozen voor Dream4Kids, een stichting die al ruim tien jaar droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar organiseert.

Op de foto v.l.n.r.Vero ten Dolle en Laura Klaver (dreamchasers), Ria Bakker (dromencoördinator) en Alwin Oortgiesen (gemeentesecretaris).

Dream4Kids is een landelijke organisatie, maar nu ook actief in Winterswijk. De kinderen die tot de doelgroep horen hebben te kampen gehad met een traumatische ervaring. Dat kan gaan om rouwverwerking, scheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar kinderen zich in bevinden en vervult een droomwens tijdens een droomdag. ‘’We zijn erg blij met deze cheque. Hierdoor kunnen we een nieuw team in Oost-Nederland opzetten’’, aldus Ria Bakker, dromencoördinator bij Dream4Kids.
Dream4Kids is nog op zoek naar vrijwilligers in Oost-Nederland. Geïnteresseerden kunnen mailen naar oosten@dream4kids.nl.