kerstster

 kerststerWINTERSWIJK – Op zaterdag 10 december houdt de Stichting Vrienden van Pronsweide van 10 tot 16 uur weer een kerstmarkt in het verpleeghuis aan de Morgenzonweg.
Tijdens de markt zijn er diverse activiteiten waaronder de verkoop van mooie kerstbloemstukken en kransen, glaswerk,kaarten, vogelvoer spulletjes, kerstartikelen en klein huisraad, 2e hands boeken, decoraties vintage stijl, marsepein engeltjes, zelfgemaakte jam, diverse artikelen gemaakt door bewoners, sieraden, Grolse wanten en nog veel meer.
Ook is er aandacht voor de inwendige mens met de verkoop van zelfgemaakte oliebollen. Door de middenstand van Aalten en Winterswijk zijn voor de lotenboom mooie prijzen beschikbaar gesteld. Het doel van deze activiteit is financiële middelen te verwerven om de bewoners van het huis die extraatjes te kunnen bieden die het leven van de ouderen en gehandicapten in het tehuis kunnen veraangenamen.