Voedselbank

 VoedselbankWINTERSWIJK – De Voedselbank te hulp schieten en tegelijkertijd een dagje uit naar het museum? Op 9, 10, 11 en 16 december krijgen bezoekers van Villa Mondriaan tegen inlevering van (bijvoorbeeld) een pak rijst of hagelslag twee euro korting op de entree.
Tussen 7 en 16 december zullen organisaties uit heel Gelderland zich net als Villa Mondriaan inzetten voor de landelijke actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Alle regionale omroepen van het land hebben de handen ineengeslagen voor de Voedselbank.
De zeventien Gelderse voedselbanken zijn hard op zoek naar lang houdbare producten die tot minimaal juni 2017 te bewaren zijn. Hierbij valt te denken aan rijst, pastasaus, groente of fruit (in blik), vlees of vis (in blik), houdbare zuivel, koffie of thee, koffiemelk, soep in blik of broodbeleg. Bezoekers van Villa Mondriaan kunnen de actie ondersteunen door deze voedselwaren bij de kassa in te leveren. Hierdoor betalen ze voor de entree geen negen, maar zeven euro.