stationperronWINTERSWIJK – Treinreizigers van en naar Winterswijk worden komend weekend opnieuw geplaagd door uitval van treinen. ProRail werkt dan aan het spoor Arnhem-Winterswijk. Hierdoor rijden er op zaterdag 3 december bussen in plaats van treinen tussen Arnhem en Zevenaar en op zondag 4 december tussen Arnhem en Wehl. Reizigers die van of naar Arnhem Velperpoort reizen, wordt geadviseerd om te reizen via Arnhem Centraal.
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus. Afhankelijk van de bestemming kan de busreis een kwartier tot een uur langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Reizigers kunnen de dienstregeling raadplegen via arriva.nl/gelderland