autopalacegroot

 

autopalacegrootWINTERSWIJK – Eindelijk gloort er hoop voor de omwonenden van het sterk verpauperde Autopalace-terrein aan de Waliënsestraat in Winterswijk. Burgemeester en wethouders van Winterswijk verwachten dat er in de zomer van 2017 woningen op het terrein van de al jaren leegstaande garage zullen verrijzen.
Om die reden gaat het college akkoord met een wijziging van het woningbouwplan. Het oude plan van tien jaar geleden ging uit van 25 koopwoningen, het plan van de nieuwe ontwikkelaar omvat 21 woningen, zowel huur als koop. Volgens de gemeente is het een kwestie van weken voordat de

transactie kan worden beklonken en dan duurt het een goed halfjaar voordat de benodigde wijzigings- en vergunningenprocedures zijn afgerond. Als dit allemaal lukt, gaat een vaak en nadrukkelijk geuite wens van de omwonenden van Autopalace in vervulling.