roparunwwijk
roparunwwijkWINTERSWIJK – Hospicegroep De Lelie in Winterswijk ontvangt 11.500 euro van de Roparun. Dit bedrag is een bijdrage voor bedden en een terras bij de hospice. “We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk van Hospicegroep De Lelie”, zegt directeur Michael Beenhakker van de Stichting Roparun. “We kunnen mensen niet beter maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat ze zich wat beter voelen. Daarom ondersteunen we doelen die helpen ons motto waar te maken: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. In het afgelopen jubileumjaar hebben we 175 doelen gesteund voor een bedrag van 4,6 miljoen euro.”
Roparun 2017
Volgend jaar start de Roparun op zaterdag 3 juni in Parijs en Hamburg. De inschrijvingen zijn inmiddels van start gegaan.
Foto: het Winterswijkse Roparun-team 2016. Foto Jan Ruesink Voor meer informatie kunnen teams kijken op ww.roparun.nl.
Estafetteloop
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8.500 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers – waaronder dit jaar ook een team uit Winterswijk – zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker.