inbrekersjodeco

inbrekersjodecoWINTERSWIJK – Beelden van de inbraak deze zomer bij Dekalu zijn deze week te zien in het programma Bureau GLD op Omroep Gelderland.

Op 27 juni rond 05.45 uur werd ingebroken bij Dekalu aan de Stevinstraat in Winterswijk. Er werd een geldkistje met contant geld weggenomen. Op bewakingsbeelden van het bedrijf zijn twee mannen te zien de inbraak gepleegd hebben. Eén van hen draagt opvallende schoenen. Buiten wordt een witte Audi station gefilmd. Op de auto zitten valse kentekenplaten. Korte tijd later om 06.20 uur werd ingebroken bij het bedrijf Jodeco aan de Anholtseweg in Dinxperlo. Hier worden iMacs en camera’s buitgemaakt. Op de bewakingsbeelden van dit bedrijf zijn dezelfde twee mannen te zien die kort daarvoor in Winterswijk hebben ingebroken. Bewakingsbeelden van de twee worden in de uitzending getoond.

Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 18.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Foto: een van de inbrekers zoals die werd gefotografeerd bij Jodeco in Dinxperlo