clinics

 

clinicsWINTERSWIJK – Kinderen in Winterswijk kunnen tijdens de Nationale Sportweek van 17 tot 25 september kennismaken met bootcamp, apenkooi, atletiek en paardrijden. Op dinsdag verzorgt Beweegwijs een bootcamp bij speeltuinvereniging Hakkelkamp, woensdag is er een spetterende apenkooi bij Zwembad Jaspers, donderdag zijn er atletiekclinics bij Archeus en vrijdag kan er worden paardgereden met de Kick Off.

Naast het sporten is er veel aandacht voor water drinken, de beste dorstlesser voor na het sporten. De kinderen krijgen na afloop van de sportclinic een bidon met water uitgereikt en krijgen te zien waarom je in plaats van een

zoet drankje beter voor water kan kiezen.

 

Nationale Sportweek

 

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Het evenement laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer van start. Elke gemeente in de Achterhoek geeft een eigen invulling aan de Nationale Sportweek.

 

Meer over de activiteiten in Winterswijk en aanmelden via: www.actiefinwinterswijk.nl.