gelerodekaart

gelerodekaartWINTERSWIJK – Voetballers van FC Trias die tegen een gele kaart oplopen, moeten voortaan een kantinedienst draaien, een wedstrijd fluiten of een boete betalen. Dat is het gevolg van het beleid dat de Winterswijkse voetbalclub eerder heeft vastgesteld voor gele en rode kaarten en dat dit seizoen van kracht wordt.

In het kort komt het erop neer dat een speler die een gele kaart krijgt, de keuze krijgt om een wedstrijd te fluiten, een uur kantinedienst te draaien of de bijbehorende boete te betalen.  Bij een directe rode kaart volgt meestal een schorsing van de KNVB. In dat geval zal de speler niet één wedstrijd, maar meerdere wedstrijden (gelijk aan het aantal wedstrijden schorsing) moeten fluiten of een bardienst draaien etc.

Het volledige protocol staat op:

 

http://www.fctrias.nl/wp-content/uploads/2016/09/Protocol-kaarten-en-verwijzingen-def.pdf