pieterexpo

pieterexpoWINTERSWIJK – De komende maanden kunnen bewoners en bezoekers van verpleeghuis Pronsweide genieten van de expositie In Woord En Beeld, fotografie door prof. mr. Pieter van Vollenhoven. De expositie is aangevuld met voorwerpen uit de collectie van Museum Freriks, waaronder een aantal opgezette dieren en oude fototoestellen.
Samensteller van de expositie Gerard Siebelink vertelt dat hij Van Vollenhoven via een brief benaderd heeft: “Zijn foto’s passen perfect bij de expositie. Dit is in de brief verwoord en we hebben een uitleg over de doelgroep gegeven. Hij vond het een leuk initiatief en wilde graag meewerken. Hij belde zelf op om zijn medewerking toe te zeggen”.

De expositie is nog tot en met oktober te bezoeken in de Pronsweide. de tentoonstelling was eerder te zien in o.a. de Pelkwijk.