polizeialarm

polizeialarmBOCHOLT – De Duitse politie is een klopjacht begonnen naar een man die ervan wordt verdacht gisteravond in Bocholt, vlak over de grens bij Winterswijk, zijn vriendin te hebben doodgestoken.

Donderdagavond zagen meerdere getuigen dat de 36-jarige man van Libanese afkomst wegrende uit zijn woning aan de Munsterstrasse. Vervolgens troffen zij in de woning zijn 26-jarige vriendin van Marokkaanse afkomst hevig bloedend aan in het appartement. Reddingsdiensten brachten de vrouw over naar het ziekenhuis, waar zij korte tijd later aan haar verwoningen bezweek. De reden van de steekpartij is nog onduidelijk.

De vermoedelijke dader is voortvluchtig. Het gaat om een slanke,

kalende man met een getinte huidskleur. Hij was gekleed in een lichtblauw shirt, bruine broek en sandalen.

De politie heeft honden en een helikopter ingezet, maar de man is nog niet gevonden. De Duitse politie vraagt mensen die inlichtingen hebben over de verblijfplaats van de man het alarmnummer 110 te bellen.