hofvankairos

hofvankairosWINTERSWIJK – Retraite-oord Het Hof van Kairos in Kotten krijgt 11.700 euro van Stichting Roparun voor activiteiten voor mensen met kanker. Het Hof van  Kairos organiseert onder meer yoga en meditatie, mindfulness, werken met creatieve middelen, zang en expressie.

Michael Beenhakker, directeur Stichting Roparun: “We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk van het Hof van Kairos. We kunnen mensen niet beter maken, maar we kunnen wel proberen er voor te zorgen dat ze zich wat beter voelen. Daarom ondersteunen we doelen die helpen ons motto waar te maken: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. In het jubileumjaar van de Roparun hebben we inmiddels 162 doelen ondersteund voor een bedrag van meer dan 4,5 mln euro.”
Volgend jaar start de Roparun op zaterdag 3 juni in Parijs en Hamburg. De inschrijvingen zijn inmiddels van start gegaan.
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8.500 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker. De Roparun is ontstaan in 1992. Al 25 edities lang hebben 108.000 deelnemers meegedaan aan de Roparun, hebben 2.000 vrijwilligers zich ingezet en is meer dan 73 miljoen euro opgehaald voor mensen met kanker. Met de opbrengsten zijn 1.400 projecten ondersteund die het leven van mensen met kanker veraangenamen.