VREDEN – Bij het ongeluk vanochtend tussen Vreden en Alstätte waarbij drie auto’s betrokken waren, is een 58-jarige inwoner van Ahaus levensgevaarlijk gewond geraakt. De bestuurder van de personenauto kwam vanochtend om kwart voor acht nabij Lünten door onbekende oorzaak op de linkerweghelft van de B70 terecht en botste daarbij frontaal op een vrachtwagen, bestuurd door een 23-jarige man uit Vreden. De truckchauffeur ging volop in de remmen, maar kon een botsing niet meer voorkomen. De auto van de man uit Ahaus werd weggeslingerd en kwam vervolgens in botsing met een personenauto, bestuurd door een 39-jarige Gronauer, die in de sloot belandde. Deze bestuurder werd zwaargewond vervoerd naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

De weg tussen Vreden en Alstätte – waar dagelijks veel Nederlanders rijden – was vandaag in verband met het ongeluk urenlang versperd.