Zelhem – Vrijdagochtend 17 juni, rond 09.45 uur, is een 38-jarige man uit Doetinchem aangehouden nadat hij op de Ruurloseweg in Zelhem frontaal in botsing kwam met een personenauto waar twee volwassenen en twee kinderen uit Gouda in zaten.

 

 

Alle inzittenden van deze auto zijn gewond geraakt, waarvan drie ernstig gewond. Één van de kinderen die ernstig gewond raakte (een jongetje van 4 jaar oud) is helaas ter plekke overleden.De veroorzaker van het ongeval is lichtgewond geraakt en naar het politiebureau gebracht en ingesloten.

 

De man reed in een auto die hij eerder vanochtend heeft gestolen van een man die bij hem thuis kwam. De verdachte zat vermoedelijk op de verkeerde weghelft omdat hij aan het inhalen was. De verkeersongevallendienst van de politie doet ter plekke uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval.Voor de hulpverlening kwamen meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De gewonden zijn per ambulances naar het ziekenhuis gebracht.