anemoonstraatspeeltuin

anemoonstraatspeeltuinWINTERSWIJK – De gemeente Winterswijk gaat in gesprek met de bewoners van de Anemoonstraat en omgeving over de verkeersveiligheid rondom een speeltuintje in die straat. Dat meldt een woordvoerster van de gemeente naar aanleiding van de actie die buurtbewoners ondernamen om de in hun ogen gevaarljkse situatie onder de aandacht te brengen. De bewoners hadden volgens gemeenteraadslid Yvonne Domhof van de SP al weken geleden een mail naar de gemeente gestuurd waarop ze nog geen antwoord hadden gekregen. Vervolgens hebben ze een opschrift met ’30 km p/u’ op de weg gekalkt.

De woordvoerster kon vanmiddag nog niet zeggen wanneer het gesprek met de buurt plaatsvindt en of dat op ambtelijk niveau is of dat ook de verantwoordelijke wethouder daarbij aanwezig is.