pinnergezocht

pinnergezochtWINTERSWIJK – De politie in Winterswijk is op zoek naar een dader die een paar honderd euro heeft gepind met een gestolen pinpas. De politie heeft beelden vrijgegeven in de hoop de dader te vinden.

Een vrouw uit Winterswijk ontdekte begin maart, na een avondje stappen, dat haar pinpas verdwenen was en deed daarvan aangifte.

De pas werd geblokkeerd maar toen bleek er al een paar honderd euro van gepind in Winterswijk.

Op beelden is te zien wie er pint met de gestolen pas. Het gaat vermoedelijk om een jonge, blanke man, van wie alleen de ogen te zien zijn. De man droeg een opvallende, glimmende blauwe jas, met een embleem op de linkerborst en een capuchon. Verder droeg hij een zwarte sjaal, waarmee hij zijn gezicht bedekte, en had hij een opvallende muts op onder zijn capuchon. Het gaat om een lichtbruine muts met witte bontstrepen bovenop en witte bontvoering.

Wie de man meent te herkennen, kan dit melden via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem), onder vermelding van zaaknummer 2016134406.