dewoord volckmar kroes

 

dewoord volckmar kroesWINTERSWIJK CORLE – Volckmar en Cora Kroes van boerderijrestaurant De Woord in Corle worden er af en toe bijna gallisch van: weer een telefoontje of ze nog open zijn en tot wanneer die dinerbonnen nog geldig zijn. Oorzaak: een kennelijke spraakverwarring tussen De Woord en de Gulle Waard. Van laatstgenoemd Winterswijkse restaurant maakten de eigenaren enkele maanden geleden bekend ermee te stoppen. En dat wordt dus verward met De Woord: ‘Een beetje moedeloos worden we, van al die telefoontjes, mails en vragen wanneer we gaan sluiten, tot hoe lang de dinerbonnen geldig zijn, enzovoort.’, aldus de eigenaren van De Woord. ‘Het zijn echter onze zeer gewaardeerde collega’s van de Gulle Waard, die aan het eind van dit jaar de deuren dicht doen! Wij gaan gewoon door’, zo luidt boodschap van Kroes op Facebook. Voor de goede orde: De Gulle Waard gaat eind dit jaar niet per se dicht, maar staat te koop.