hsf logistics truck

hsf logistics truckWINTERSWIJK – HSF Distri, een onderdeel van HSF Logistics, heft de standplaatsen Tilburg, Boxtel en Apeldoorn op na het verlies van een grote klant. Het bedrijf wil het betrokken personeel zoveel mogelijk intern herplaatsen. 

HSF Distri houdt zich voornamelijk bezig met industrieel vervoer binnen de Benelux voor een grote slachterij. Deze opdrachtgever heeft besloten om die activiteiten in eigen beheer te gaan uitvoeren. Het in overleg overeengekomen afbouwscenario zal op 1 mei zijn voltooid, aldus het Winterswijkse logistiekbedrijf.

Hierdoor zullen de standplaatsen Tilburg, Boxtel en Apeldoorn vervallen en worden verplaatst naar Winterswijk. HSF streeft ernaar de medewerkers met een vast dienstverband zoveel mogelijk te herplaatsen binnen HSF Logistics. “Vooralsnog is de verwachting dat dit voor het overgrote deel zal lukken, gezien de groei van het internationaal vervoer”, aldus het bedrijf.
HSF richt haar strategie verder op het internationaal groupagevervoer in foodprodukten en emballage-ontzorging in West-Europa. Bij het bedrijf erken ruim 1300 mensen.