JubileumlogoPluumke

JubileumlogoPluumkeWINTERSWIJK – Met een dukbezocht nieuwjaarsontbijt en -toernooi is zondag het startschot gegeven voor het jubileumjaar van badmintonclub ’t Pluumke ’67. Met als ondertitel ‘’Een beetje vreemd, moar ‘t klopt wal’’, wordt het gouden jubileum gevierd.

 

Al vijftig jaar is BC ’t Pluumke ’67 een gevestigde naam in de badmintonwereld. Sinds decennia gaat spelen op hoog niveau hand in hand met recreatief badminton. Het eerste team doet nog altijd mee in de top van Oost-Nederland.

 

In het jubileumjaar staan meerdere evenementen op de agenda. Het Recreatief Badmintontoernooi (voorheen: Bedrijfstoernooi) wordt ook dit voorjaar georganiseerd, in april volgen de jaarlijkse clubkampioenschappen – dit jaar met een extra klasse voor oud-leden – en in mei is er een groot jubileumtoernooi voor badmintonners uit de wijde omgeving. Tientallen badmintonners uit Oost-Nederland en de aangrenzende Duitse plaatsen gaan dan strijden om de prijzen in de Sport- en turnhal. Geïnteresseerden voor deze activiteiten kunnen zich melden via 50jaar@tpluumke67.nl

 

Het hoogtepunt van het jubileumjaar wordt de grote feestavond met onder andere livemuziek op zaterdag 19 maart. Voor deze avond zijn leden met partner, oud-leden en genodigden van harte welkom Omdat het voor BC ’t Pluumke ’67 onmogelijk is om alle oud-leden te benaderen, worden voormalig leden van harte uitgenodigd om zich op te geven. Meer informatie en opgeven voor het jubileumfeest op www.tpluumke67.nl.