bizubox

 

bizuboxWINTERSWIJK – Drukwerk- en reclamebedrijf Bizubox uit Winterswijk is failliet verklaard. Het bedrijf aan de Misterstraat was bekend van pizzadozen met reclame-opdruk en clubboxen voor sportverenigingen.

 

Bizubox was een nog jong bedrijf dat reclamedrukwerk maakte voor bedrijven en organisaties. Landelijk scoorde het met pizzadozen waarop reclame van bekende bedrijven prijkte en waar ook kortingscoupons op werden gedrukt. Daarnaast introduceerde het bedrijf  de Club-Box waar sportverenigingen infomateriaal en kortingsbonnen voor nieuwe leden in konden stoppen.

 

Tot curator is benoemd mr. N. Cornelissen uit Lichtenvoorde, die vandaag niet bereikbaar was. Zijn collega kon nog geen oorzaak van het faillissement noemen, maar zei dat het concept van de pizzadozen met reclame mogelijk zou kunnen worden doorgestart. Op dit product is volgens de website van het bedrijf vorig jaar internationaal octrooi verleend.