Beltrum-Groenlo:   De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van een blauwe Peugeot 307 vanaf de Thorbekkestraat en een ongeval met dezelfde auto op de Grolseweg in Beltrum. Na de aanrijding gingen de drie inzittenden er vandoor. Tips zijn welkom op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Op woensdag 18 maart kreeg de politie omstreeks 21.05 uur een melding van een ongeval aan de Grolseweg. Hier was een auto uit de bocht gevlogen en in een sloot beland. Ook had de auto enkele gemetselde bloembakken in een tuin omver gereden.

De drie inzittenden kropen ongedeerd uit de auto en gingen er na een discussie met de bewoners vandoor. De gewaarschuwde politie ging naar de opgegeven locatie. Op dat moment kreeg de politiemeldkamer ook een melding dat er en blauwe Peugeot 307 in Groenlo was gestolen. Het bleek om dezelfde auto te gaan. De eigenaar zou zijn auto met draaiende motor hebben geparkeerd om de accu op te laden.

Een ingesteld naar de gevluchte mannen had nog geen resultaat en tips blijven welkom.