Op donderdag 19 maart vond er op de Misterweg een frontale aanrijding plaats. Een van de auto’s belandde in een sloot. Er vielen vier zwaargewonden van wie er een met een gealarmeerde traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen is vervoerd. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

De aanrijding werd omstreeks 13.50 uur gemeld. Direct was duidelijk dat het zeer ernstig was. Alle hulpverleningsdiensten rukten uit en er kwam ook een traumahelikopter naar de plaats van het ongeval. Passanten verleenden direct eerste hulp.

In de auto die in de sloot belandde zat een ouder echtpaar uit Doorwerth. De man is per traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn vrouw en de twee andere slachtoffers, een ouder echtpaar uit Dinxperlo zijn naar ziekenhuizen in de regio gebracht. Allen zijn zwaar gewond maar over de ernst van hun letsel is bij de politie niets bekend.

Uit een eerste onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie is gebleken, dat de bestuurder uit Dinxperlo door nog onbekende oorzaak gedeeltelijk op de verkeerde weghelft is gekomen. Het verkeer wordt tot na het sporenonderzoek via de ventweg en een buurtschap omgeleid.